Over mij

Ik ben Hans Bastmeijer, en Servion is mijn ontwerpstudio. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van visuele oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven, overheidsinstanties en zowel commerciële als non-profit organisaties. Ik ontwerp logo’s en huisstijlen maar ook websites, posters, jaarverslagen, brochures en folders. Daarnaast sta ik klaar om uw campagnes te ondersteunen en te assisteren bij drukwerk en media inkoop.

Diensten

Logo & huisstijl

– Creatie van unieke en herkenbare bedrijfslogo’s
– Logo-aanpassing en restyling
– Ontwikkeling van merkidentiteit

Grafisch ontwerp

– Visuele elementen voor marketingmateriaal
– Infographics en illustraties
– Grafisch ontwerp voor digitale en printdoeleinden

Webdesign

– Ontwerp van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites
– Responsief webdesign voor optimale mobiele ervaring
– UI/UX-ontwerp voor websites en apps

Infographics

– Visueel aantrekkelijke infographics voor gegevensvisualisatie
– Grafische weergave van complexe informatie
–  Promotie van content met infographics

Werkwijze

Creativiteit in eenmanspragmatisme. Mijn aanpak is simpel en doeltreffend: Ik luister, begrijp en ontwerp. Met focus op de behoeften creër ik unieke grafische ontwerpen die spreken. Altijd op één lijn met jouw visie, altijd impactvol.

Met een netwerk van experts werk ik samen: fotografen vangen treffende momenten, tekstschrijvers geven leven aan sterke verhalen, en webbouwers creëren functionele, mooie online platformen. Zo lever ik complete oplossingen.

Inventariseren​

Verzamelen van klantvereisten en doelen, analyseren van boodschap en doelgroep, en onderzoek naar markttrends en concurrentie vormen de basis van het project.​

Concept ontwikkelen

Creatieve ideeën en concepten genereren, visuele voorstellen en lay-outs schetsen, en samen brainstormen voor feedback zijn essentiële stappen in het proces.

Ontwerpen en uitvoeren

Kleurpalet, typografie en grafische elementen kiezen, digitale ontwerpen maken met grafische software, en designprincipes zorgvuldig toepassen voor consistentie.

Iteratie en opleveren

Ontwerpen aan de klant presenteren ter beoordeling, feedback verwerken en wijzigingen aanbrengen, en uiteindelijk het definitieve goedgekeurde eindproduct leveren.

Contact

Benieuwd naar meer? Ontdek alle details en mogelijkheden door me een e-mail te sturen, en ik zal snel reageren.

Je kunt me ook bellen op 06 – 418 42 936.